Käyttäjätilin luominen

Ensimmäinen askel Maptionnairen käyttöönotossa on luoda oma, henkilökohtainen käyttäjätili.

Ohjeet rekisteröitymiseen:

1. Mene osoitteeseen new.maptionnaire.com ja klikkaa kohtaa Kirjaudu/Login oikeassa yläkulmassa. Valitse avautuvasta valikosta Rekisteröidy.

2. Rekisteröidy organisaatiosi sähköpostiosoitteella.

Huom! Google- ja Facebook-vaihtoehdot ovat vain vastaajille.

3. Sinulle lähetetään varmistussähköposti, klikkaa siinä olevaa linkkiä. Tilisi on nyt luotu ja voit kirjautua Maptionnaireen.

Käyttäjätilin hallinta

Käyttäjänimesi näkyy aina oikeassa yläkulmassa, kun olet kirjautuneena Maptionnaireen. Käyttäjätilisi asetukset löytyvät päänäkymän oikean yläkulman pudotusvalikosta kohdista Profiili ja Tilin asetukset. Voit esim. vaihtaa käyttäjänimesi, salasanasi, tai Maptionnaire-käyttökielesi näissä asetuksissa.