Kyselyn julkaisu, testaaminen ja testidatan piilottaminen

 1. Julkaise kysely

  Suosittelemme aina testaamaan kyselyä ennen vastausten keruun aloittamista. Testausta varten sinun on julkaistava kysely ensimmäisen kerran (klikkaa kyselyn muokkaustilassa oikean yläkulman kohtaa Julkaise, ja sitten esiin tulevaa liilaa painiketta).

  Voinko muokata kyselyä myöhemmin?

  Voit edelleen muokata kyselyä, mutta muista aina julkaista se sen jälkeen uudestaan, jotta muutokset aktivoituvat. Ainoa, mitä emme suosittele muokkaamaan enää ensimmäisen kerran jälkeen ovat tietuenimet.

  Vaikuttaako uudelleenjulkaisu kyselyn osoitteeseen?

  Ei vaikuta.

 2. Lähetä kyselyn linkki testaajille

  Kun kysely on julkaistu, saat sen linkin selville klikkaamalla Katso kyselyä.

 3. Piilota testivastaukset

  Kysely alkaa keräämään dataa heti, kun se on julkaistu. Ensimmäisen julkaisukerran jälkeen jokainen kyselyyn jätetty vastaus tallennetaan vastausdataan. Tämä koskee niin tiimin jäseniä kuin ulkopuolisia testihenkilöitä. 

  Suosittelemme, että piilotat testivastaukset ennen kuin alat kerätä kyselyllä 'oikeita' vastauksia.

  Saat testidatan helpoiten piiloon menemällä osioon Tulokset > Hallitse vastaajia. Jokainen rivi vastaa yhtä vastaajaa, ja hänen tietonsa ja vastauksensa saa piilotettua vastausdatasta klikkaamalla vastaajatunnuksen viereistä valintaruutua. Tämä ei tuhoa vastauksia, mutta piilottaa sen niin tulos-Excelistä kuin analyysityökalusta.

  Jos olet itse testannut kyselyä, voit mennä Maptionnaire-käyttäjätilisi osioon Omat vastaukset ja deletoida vastauksesi.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful

Comments

0 comments

Please sign in to leave a comment.